Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Njemačkoj

Muškarac nožem napao policijsku patrolu: Policajci ga upucali

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac koji je nožem u nedjelju napao policajce blizu Nürnberga u Njemačkoj umro je nakon što ga je policija ustrijelila.

Muškarac koji je navodno nožem napao trojicu policajaca blizu Nürnberga u Njemačkoj umro je nakon što ga je policija ustrijelila na željezničkoj postaji u nedjelju, rekao je policijski glasnogovornik.

Muškarac je umro na mjestu nesreće, u južnom gradu Lauf an der Pegnitzu, unatoč hitnim mjerama prve pomoći koje su mu pružene, rekao je glasnogovornik.

Pročitajte i ovo Američki predsjednik Joe Biden Iza kulisa Cure detalji o Bidenu: Njegovi suradnici mjesecima znali da nije sposoban za novi mandat

Pročitajte i ovo DHMZ upalio crveni meteoalarm za dio zemlje Zaštitite se na vrijeme Ipak crveni meteoalarm: DHMZ uključio najveću razinu upozorenja, najgore se očekuje u dvije regije

Prema navodima policije, napadač je najprije napao policijski automobil u patroli. Kada su policajci izišli iz vozila, on je krenuo na njih. "Imao je nož", rekao je glasnogovornik.

Glasnogovornik je rekao da policajci nisu ozlijeđeni i nije naveo detalje o tome koliko je hitaca ispaljeno, tko je pucao niti gdje je muškarac pogođen.

Pročitajte i ovo Gužva u prometu Radovi u Zagrebu Putnici, pripremite se na pakao: Brojne linije voze izmijenjenim trasama, ukidaju se autobusna stajališta

Također isprva nije komentirao identitet napadača niti pozadinu njegova napada.

Prema riječima glasnogovornika policije, područje ispred postaje je ograđeno.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene