Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odobrenje Vlade

MUP nabavlja presretače vrijedne 8,6 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je ranije zabranila nabavku službenih vozila, vlada je danas dopustila MUP-u da za potrebe policije kupi 10 osobnih automobila presretača i 31 motocikla ukupne vrijednosti 8,6 milijuna kuna.

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko objasnio je da je postupak nabave već pokrenut prije donošenja odluke o zabrani kupnje vozila i da je ta nabavka planirana Nacionalnim programom sigurnosti cestovnog prometa. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

U okviru tog programa, ove će se godine utrošiti ukupno 40 milijuna kuna, a Karamarko je podsjetio da je ove godine do današnjeg dana poginulo 338, a u istom prošlogodišnjem razdoblju 420 osoba.

>> MORH troši 386 tisuća kuna na ZIPPO upaljače

Ministarstvu poljoprivrede vlada je odobrila sufinanciranje troškova otkupa i skladištenja mandarina, jabuka prve klase i jabuka za industrijsku preradu. Za tu će se namjenu osigurati 43,5 milijuna kuna, a ministar Petar Čobanković kazao je kako je u sufinanciranje otkupa i skladištenja jabuka vlada krenula potaknuta dobrim iskustvima iste takve odluke s mandarinama, koja je uredila tržište, smanjila sivu ekonomiju i povećala izvoz mandarina. (Hina)

Podržavate li ovu investiciju MUP-a?

  • Da
  • Apsolutno
  • Ne
  • Niti u ludilu
  • Svejedno mi je

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene