Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog prijetnji Jadranki Kosor jučer je istražnom sucu priveden Ivan M. (47) iz Gornjeg Bitelića kod Sinja i nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.


Ivan M. je u teškom pijanu stanju u nedjelju nazvao 112, ne trudeći se niti sakriti broj s kojeg zove i operateru iznio niz uvreda i prijetnji upućenih prema Jadranki Kosor, neslužbeno saznaje Slobodna Dalmacija. Policija je odmah nakon dojave o zaprimljenoj prijetnji krenula prema Gornjem Biteliću i tamo ga pronašla.

Vezani članci Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock) Nasilnik u Kaštelima sjekirom krenuo na policiju, svladala ga interventna: Prevezen na psihijatriju Nizozemska policija, ilustracija Policija objavila: Dojava o podmetnutoj bombi u nizozemskom parlamentu bila je lažna

>> Uhićen zbog letaka protiv Jadranke Kosor

Tijekom uhićenja bio je pod utjecajem alkohola od čak 3,37 promila. Ishođen je nalog istražnog suca za pretres njegove obiteljske kuće pa je nađeno i zaplijenjeno vatreno oružje kao i nekoliko ručnih bombi i veća količina streljiva.

Slijedi mu kaznena prijava zbog neovlaštenog držanja oružja i eksplozivnih tvari, a istražnom sucu priveden je zbog kaznenog djela prijetnje na štetu državnih dužnosnika. Branio se da je bio toliko pijan da nije znao što radi te da nije mislio ozbiljno.