Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nazvao 112 i prijetio

Mrtav pijan prijetio Jadranki Kosor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prijetnji Jadranki Kosor jučer je istražnom sucu priveden Ivan M. (47) iz Gornjeg Bitelića kod Sinja i nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Ivan M. je u teškom pijanu stanju u nedjelju nazvao 112, ne trudeći se niti sakriti broj s kojeg zove i operateru iznio niz uvreda i prijetnji upućenih prema Jadranki Kosor, neslužbeno saznaje Slobodna Dalmacija. Policija je odmah nakon dojave o zaprimljenoj prijetnji krenula prema Gornjem Biteliću i tamo ga pronašla.

Pročitajte i ovo Ilustracija Razotkriven je Zatvorenik planirao ubiti sutkinju: "Postavit ću ručnu bombu u cvjetni aranžman na grob njezine majke" Dmitrij Medvedev Poslao jezivu poruku Medvedev zaprijetio nuklearnim ratom i obznanio koji bi gradovi bili na udaru: "Ako se to dogodi..."

>> Uhićen zbog letaka protiv Jadranke Kosor

Tijekom uhićenja bio je pod utjecajem alkohola od čak 3,37 promila. Ishođen je nalog istražnog suca za pretres njegove obiteljske kuće pa je nađeno i zaplijenjeno vatreno oružje kao i nekoliko ručnih bombi i veća količina streljiva.

Slijedi mu kaznena prijava zbog neovlaštenog držanja oružja i eksplozivnih tvari, a istražnom sucu priveden je zbog kaznenog djela prijetnje na štetu državnih dužnosnika. Branio se da je bio toliko pijan da nije znao što radi te da nije mislio ozbiljno.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene