Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opirao se

Uhićen zbog letaka protiv Jadranke Kosor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u Koprivnici uhitila Ranka Bokana zbog narušavanja javnog reda i mira.

Glasnogovrnik koprivničke policije Dražen Laljek potvrdio je da je policija na Zrinskom trgu u Koprivnici uhitila Ranka Bokana, jer je narušavao javni red i mir tako što je na mjestima za plakatiranje lijepio letke neprimjerenog i uvredljivog sadržaja, dok je Autohtona Hrvatska stranka prava, čiji je Bokan član osudila takav postupak policije navodeći da svatko ima pravo iznositi svoje mišljenje.

Pročitajte i ovo Branimir Nestorović Dr. Nestorović prelomio Potres u pokretu koji je bio iznenađenje izbora u Srbiji: Kontroverzni doktor postavio ultimatum, uslijedila je drama Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao

Za Bokanove ozljede koje se spominju u priopćenju te stranke, glasnogovornik policije je rekao da ih je zadobio, jer su ga morali silom privesti budući da se opirao uhićenju. Dodao je da je Bokan ozljede zadobio samo na zglobovima te da policija nije prekršila ovlasti prilikom privođenja.

Autohtona Hrvatska stranka prava priopćila je da je policija uhitila člana njihova Glavnog stožera, jer je raspačavao letke protiv predsjednice Vlade Jadranke Kosor, koja je u Koprivnici otvorila peti sajam zadruga hrvatskih branitelja. Prekršajni sud je oko 18 sati pustio Bokana koji je od hitne službe dobio potvrdu o vidljivim ozljedama, priopćila je stranka, navodeći pritom da je Hrvatska danas demokratska država u kojoj svaki građanin ima zajamčena ljudska prava. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene