Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naučite razlikovati

Možete li prepoznati napadaj panike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki strahovi su nam urođeni, drugi naučeni, kako god bilo, zdravo je bojati se.

Svi imamo neke strahove, međutim kada vas oni počnu ometati u svakodnevnom životu tada je riječ o fobijama. Primjerice osobe koje pate od agorafobije tj. straha od otvorenih prostora najčešće strahuju kako će poludjeti ili jednostavno umrijeti kada se nađu u takvoj situaciji. Fobije su najčešće iracionalne jer osoba nije ugrožena ,ali tijelo i um govori drugačije.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih" Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno"

Dlanovi se znoje, srce hoće iskočiti iz grudi i to samo znajući da se penjete na 26 kat zgrade? Kako se boriti protiv trajnog straha, prekomjernog i neopravdanog!? Pogledajte kako izgleda napadaj panike zbog fobije na stranici Provjerenog!

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene