Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Linija Frankfurt - Split

Možete li joj pomoći? Njemica traži fatalnog Šibenčanina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Susjed 51-godišnje Njemice objasnio je da je zaboravila uzeti kontakt misterioznog muškarca iako su se oboje složili da se trebaju opet vidjeti. Ljubav se rodila na letu iz Frankfurta za Split.

Redakciji portala ŠibenikIn javio se čitatelj iz Njemačke koji svojoj 51-godišnjoj susjedi želi pomoći da pronađe misterioznog Šibenčanina u kojeg se zaljubila u avionu, na srpanjskom letu Croatia Airlinesa iz Frankfurta u Split.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo Akrobatski let Krila Oluje i Red Arrows nad Zadrom akrobacijski letovi Letačke skupine Krila Oluje i Red Arrows danas lete iznad jedne županije

Njemica je naime u zanosu zaboravila uzeti kontakt misterioznog suputnika s kojim je pričala cijelim putem i s kojim se složila da se žele ponovno vidjeti pa se u priču uključio susjed Benjamin koji je o fatalnom Šibenčaninu rekao sljedeće: 'Radi u Africi, odakle se vraćao u rodni Šibenik na praznike. Pretpostavljam da nema puno Šibenčana koji rade u Africi, pa mislim da će taj podatak biti ključan. Nadalje, u Šibeniku žive njegova kćer i sin, a sin je točno dan prije leta dobio sinčića. Osim toga, spomenuo je i da ima mali brod'.

FOTO Vjenčanje koje su čuvali specijalci: Sudbonosno 'da' unatoč prijetnjama smrću

Detalje poput imena i prezimena susjede, grada iz kojeg dolazi te datuma leta Benjamin ne žele otkrivati. O njima će, kaže, pričati sa Šibenčaninom - ako se javi.

'Da vam se barem javi pa da obradujem susjedu sretnim vijestima', rekao je Benjamin, a ako mu možete pomoći OVDJE pročitajte kako i gdje dojaviti informacije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene