Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

76-godišnjak mučio i ubijao životinje na okrutan način: Postavljao im jezive klopke, srećom je uhićen

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija uhitila muškarca koji je u okolici Knina mučio i ubijao životinje na okrutan način. Postavljao je klopke od željeznih sajli na koje su se uhvatile najmanje tri mačke.

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 76-godišnjakom osumnjičenim za ubijanje ili mučenje životinja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni od rujna 2022. do svibnja 2023. u mjestu Oćestovo u blizini Knina postavljao žičane sajle s namjerom da ozlijedi ili ubije životinje.

Pročitajte i ovo Muškarac u Trbounja hladnokrvno upucao psa na cesti pas pobjegao?! UZNEMIRUJUĆI VIDEO Hladnokrvno upucao psa na cesti: "Sestra je zaplakala od šoka. I sad osjećam teret jer nismo mogli pomoći nevinoj životinji"

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Međimurju Nožem ozlijedio pse: Životinje sklonjene na sigurno, muškarcu slijedi kaznena prijava

U tri navrata to se i dogodilo te su tako ubijene tri mačke jednog 54-godišnjaka.

Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku dok je zbog načina na koji 54-godišnjak postupa s mačkama poslan dopis Državnom inspektoratu kao i komunalnom redaru grada Knina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene