Mladića (20) koji navodno radi kao konobar u poznatom splitskom restoranu policija je privela jer sumnja da je šakom razbio stakla na 21 automobilu. Dosad nije imao problema sa zakonom.

Galerija


Splitska policija dobila je dojavu da je oko 4 sata nepoznata muška osoba u Ulici Šime Ljubića u Splitu oštetila sedam parkiranih automobila. Samo 20-ak minuta poslije uhitili su mladića (20) u Velebitskoj ulici. Bio je pijan i na biciklu. 

Vezani članci Stara gradska vijećnica u Splitu Išetao iz zgrade s ukradenom slikom: U staroj gradskoj vijećnici shvatili da su ostali bez vrijedne umjetnine Anđelko Roso Pronađen 34-godišnji Anđelko, policija zahvaljuje na pomoći

Naknadno je zaprimljena i dojava o oštećenju vozila u ulicama Dinka Šimunovića i Moliških Hrvata, gdje su policijski službenici utvrdili oštećenja na još četrnaest vozila.

Slobodna Dalmacija doznala je detalje o slučaju te piše kako mladić radi kao konobar u poznatom splitskom restoranu, ali i da je šakom razbijao stakla pa je zbog porezotina morala intervenirati i Hitna pomoć.

Navodno dosad nije bio poznat policiji, pa je njegova obitelj u šoku dočekala vijest o privođenju. Otac je, piše Slobodna, otišao u policijsku postaju kako bi se na svoje oči uvjerio da je njegov sin zaista to počinio. 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju