Mladića (20) koji navodno radi kao konobar u poznatom splitskom restoranu policija je privela jer sumnja da je šakom razbio stakla na 21 automobilu. Dosad nije imao problema sa zakonom.

Galerija


Splitska policija dobila je dojavu da je oko 4 sata nepoznata muška osoba u Ulici Šime Ljubića u Splitu oštetila sedam parkiranih automobila. Samo 20-ak minuta poslije uhitili su mladića (20) u Velebitskoj ulici. Bio je pijan i na biciklu. 

Vezani članci Predsjednik RH Zoran Milanović Milanović se žestoko obrušio na HRT: ''Vi ste plaćenici, ovo je sramota. Gori ste od Yutela, vi ste korumpirana televizija'' Andrej Plenković u Splitu Plenković o predsjedniku: "Svatko polaže svoj vijenac, to je rezultat nekulturne komunikacije." O platformi: "Beroš je dobio jasan nalog, mora to napraviti"

Naknadno je zaprimljena i dojava o oštećenju vozila u ulicama Dinka Šimunovića i Moliških Hrvata, gdje su policijski službenici utvrdili oštećenja na još četrnaest vozila.

Slobodna Dalmacija doznala je detalje o slučaju te piše kako mladić radi kao konobar u poznatom splitskom restoranu, ali i da je šakom razbijao stakla pa je zbog porezotina morala intervenirati i Hitna pomoć.

Navodno dosad nije bio poznat policiji, pa je njegova obitelj u šoku dočekala vijest o privođenju. Otac je, piše Slobodna, otišao u policijsku postaju kako bi se na svoje oči uvjerio da je njegov sin zaista to počinio.