Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Performans na Staru Godinu

Mladež osječkoga HDZ-a poručila Vladi da je zaboravila predizborna obećanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladež osječkoga HDZ-a ispratila je Staru godinu performansom ispred sjedišta osječkoga SDP-a pod nazivom 'Doček Nove godine i 360.000 nezaposlenih'.

Predsjednik mladeži osječkoga HDZ-a Ivan Radić istaknuo je kako je "Vlada zaboravila na predizborna obećanja" te da je "građanima uzela božićnice, regrese, pravo na rad i posljednju kunu iz džepa". Plan 21 mladež je nazvala planom lažnih obećanja, a kako je ustvrdio Radić, "Vlada nije sposobna, a nema ni volje ni znanja da osigura dostojanstven život svim građanima Hrvatske".

Pročitajte i ovo Vatrogasci - 3 natjecanje fire combat Vatrogasci se prisjetili najtežih trenutaka: "Bilo je kao u paklu" Novi osječki KBC Objavio gradonačelnik VIDEO Pogledajte kako će izgledati nova velebna bolnica u Osijeku

>> Turbulentna godina: Sukobi, optužbe, broševi, plagiranje diplomskog rada

Tužno je što se broj nezaposlenih povećava iz sata u sat i što će vrlo brzo dostići 360.000, rekao je Radić i dodao kako je "posebno tužna istina" da sve više mladih napušta svoju zemlju.

Mladež osječkog HDZ-a je Vladi poručila da je zaboravila na "temeljnu činjenicu da država postoji zbog građana, a ne zbog sebe same". Ispod božićnoga drvca simbolično su stavili umotane "darove" s porukama Vladi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene