Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I dok je sudbina hrvatskih proizvoda, pjesama i serija na TV Pinku još neizvjesna, sporna jahta Željka Mitrovića uočena je u Kaštel Gomilici.


Zapečaćena jahta 'El Bosco V' privezana je u marini u Kaštel Gomilici s uočljivim znakom zabrane prilaska svim znatiželjnicima, a priču o cijelom događaju napravila je i svjetska agencija Reuters koja je za mišljenje upitala i lokalno stanovništvo.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Krvavi epilog verbalnog okršaja: Posvađali se pa je ubo nožem u prsa Slika nije dostupna Gotovo tisuću učenika u tri smjene pohađa derutnu školu u Kaštel Gomilici

'Ukoliko Željko Mitrović želi zabraniti hrvatsku glaszbu i serija na svojim televizijama u Srbiji, nek to i učini, ali ne smije zabraniti emitiranje u cijelom svijetu jer hrvatsku glazbu vole i preko granica. Normalna je procedura da se strana jahta bez vlasnika na njoj zaplijeni', smatra Zoran Milanović iz Kaštel Gomilice.

Željko Mitrović je još jednom ponovio svoj stav o cijeloj situaciji navodeći kako bi iza svega mogla stajati činjenica da se u Hrvatskoj bliže izbori pa netko želi pokazati da stvari zaista funkcioniraju.