Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propustila produljiti dozvolu

Ministrica Žalac ispričala se javnosti i oglasila o prometnoj nesreći: "Moje misli su uz djevojčicu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica EU fondova Gabrijela Žalac oglasila se na Facebooku u subotu navečer o prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovala. Djevojčicu je nakon operacije ministrica posjetila u bolnici.

Na Facebook stranici ministrice Žalac objavila je kako je u bolnici posjetila 10-godišnju djevojčicu koja je nakon prometne nesreće operirana.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Rakovice Poginuo vozač, još nije identificiran: Zabio se u metalnu ogradu i prevrnuo na cesti Sudar na istoku Zagreba Prometne nesreće FOTO Velike gužve zbog sudara na istoku Zagreba

Objavu ministrice prenosimo u cjelosti.

''Nakon ovog nesretnog dana, još jednom iskazujem duboko žaljenje zbog nesreće. Posjetila sam svoju malu dragu susjedu u bolnici koja se, hvala dragom Bogu, dobro oporavlja. Srećom, potkoljenica je sanirana samo repozicijom i fiksirana longetom. Moje misli i molitve su uz djevojčicu i njezinu obitelj te joj želim što brži oporavak.

Što se tiče vozačke dozvole, propustila sam produljiti njezinu valjanost koju sam, kao i svi građani, dužna produljiti svakih 10 godina te se zbog navedenog propusta ispričavam javnosti. Kaznu sam platila odmah sukladno Zakonu'', napisala je Žalac. 

Podsjetimo, u subotu u jutarnjim satima u Vinkovcima ministrica je osobnim automobilom naletjela na djevojčicu koja je neoprezno pretrčavala kolnik.

Dijete je nakon nesreće prevezeno u bolnicu u Vinkovcima odakle je zbog prijeloma desne potkoljenice prebačeno u bolnicu u Osijeku. Radi se o desetogodišnjoj djevojčici koja je uspješno operirana i izvan je životne opasnosti.

Policija je potvrdila da ministrica nije vozila pod utjecajem alkohola niti je prekoračila dozvoljenu brzinu.

Nakon očevida u policijskom izvješću je potvrđeno da je ministrica imala nevažeću vozačku dozvolu, što je potaknulo pitanja o potencijalnoj ostavci. Iz Vlade su za DNEVNIK.hr potvrdili da ne očekuju ministričinu ostavku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene