Gabrijela Žalac (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL)
Gabrijela Žalac (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

U Vinkovcima je došlo do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđeno dijete, javlja policija. U nesreći je sudjelovala i ministrica Gabrijela Žalac, koja je upravljala automobilom.


Oko 10 sati u Vinkovcima, u Ulici Ćirila i Metoda, automobil je naletio na dijete koje je prelazilo cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza.

Vezani članci Ilustracija, tunel Marjan Poginula jedna osoba: Teška nesreća u tunelu Marjan, policija moli građane za pomoć Smrskani automobil u kojem su život izgubile četiri osobe (Foto: Dnevnik.hr) Jezivo svjedočanstvo jedinog preživjelog iz automobila smrti na A3: "Probudio sam se, oko mene su svi bili mrtvi"

Doznajemo da je za upravljačem automobila bila ministrica regionalnog razvoja Gabrijela Žalac.

"Danas u Vinkovcima, oko 10 sati, u ulici Ćirila i Metoda, pred vozilo kojim je upravljala Gabrijela Žalac, van obilježenog pješačkog prijelaza istrčalo je 10-godišnje dijete.

Dijete je žurno kolima hitne pomoći prevezeno u vinkovačku bolnicu gdje je konstatiran prijelom potkoljenice. Obzirom na šok za obje obitelji, oglašavamo se pisanim putem.

Detaljnije o cijelom slučaju očitovat će se nadležne službe. U popodnevnim satima gospođa Žalac posjetit će ozlijeđeno dijete", priopćeno je iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Dijete je prevezeno u Opću županijsku bolnicu Vinkovci. Dr. Goran Vasić za DNEVNIK.hr potvrdio je kako je desetogodišnja djevojčica zadobila teške tjelesne ozljede.

"Radi se o prijelomu desne potkoljenice, i to obje kosti - i lisne i goljenične. S obzirom da nemamo u bolnici dječjeg kirurga, djevojčica je premještena na liječenje u KBC Osijek. Nije životno ugrožena".