Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U VINKOVCIMA

Potvrdili iz Ministarstva: Ministrica Žalac sudjelovala u prometnoj nesreći u kojoj je teško ozlijeđeno 10-godišnje dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Vinkovcima je došlo do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđeno dijete, javlja policija. U nesreći je sudjelovala i ministrica Gabrijela Žalac, koja je upravljala automobilom.

Oko 10 sati u Vinkovcima, u Ulici Ćirila i Metoda, automobil je naletio na dijete koje je prelazilo cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Doznajemo da je za upravljačem automobila bila ministrica regionalnog razvoja Gabrijela Žalac.

"Danas u Vinkovcima, oko 10 sati, u ulici Ćirila i Metoda, pred vozilo kojim je upravljala Gabrijela Žalac, van obilježenog pješačkog prijelaza istrčalo je 10-godišnje dijete.

Dijete je žurno kolima hitne pomoći prevezeno u vinkovačku bolnicu gdje je konstatiran prijelom potkoljenice. Obzirom na šok za obje obitelji, oglašavamo se pisanim putem.

Detaljnije o cijelom slučaju očitovat će se nadležne službe. U popodnevnim satima gospođa Žalac posjetit će ozlijeđeno dijete", priopćeno je iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Dijete je prevezeno u Opću županijsku bolnicu Vinkovci. Dr. Goran Vasić za DNEVNIK.hr potvrdio je kako je desetogodišnja djevojčica zadobila teške tjelesne ozljede.

"Radi se o prijelomu desne potkoljenice, i to obje kosti - i lisne i goljenične. S obzirom da nemamo u bolnici dječjeg kirurga, djevojčica je premještena na liječenje u KBC Osijek. Nije životno ugrožena".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene