Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotke koje su obišle svijet

Ministrica o obnaženoj navijačici: 'Naša djelatnica bit će financijski kažnjena'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografije dviju hrvatskih navijačica obnaženih grudi već su prošle cijelu Europu, a kako se doznaje jedna od njih je zaposlenica Ministarstva kulture.

Nije trebalo puno vremena da fotografija dviju obnaženih hrvatskih navijačica 'osvoji' internet. Navijačice su ubrzo postale internetska senzacija na Facebooku, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu. Fotografije su ubrzo preplavile društvene mreže diljem Europe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Samo usmeno upozorenje Razgolićena djelatnica Ministarstva prošla bez sankcija! Slika nije dostupna O obnaženim navijačicama i Euru Karamarko o odlasku na Euro: 'Nisam baš nešto pri lovi'

Ministarstvo kulture potvrdilo je da je jedna od obnaženih navijačica njihova djelatnica. Etičko povjerenstvo sada istražuje što se točno dogodilo te će naknadno odlučiti o sankcijama.

Ministrica Andrea Zlatar Violić izjavila je kako je upoznata sa situacijom, te je kazala kako će djelatnica s fotografije biti sankcionirana s obzirom da u Ministarstvu postoji kodeks ponašanja. Ministrica pretpostavlja da će kazna biti blaža, dakle financijska.

>> Viktorija i Jelena oborile navijače diljem svijeta s nogu!

>> Lizao joj grudi pred svima!

Na upit novinara o privatnom vremenu djelatnice s fotografije, Zlatar je kazala kako su svi djelatnici Ministarstva svjesni da preuzimanjem funkcije i njihov privatni život djelomično ima veze s njihovim poslom.

Siniša Kuhar iz Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika rekao nam je kako nema temelja za bilo kakvo sankcioniranje dotične djelatnice, budući da se etički kodeks Ministarstva ne odnosi na privatno vrijeme zaposlenika.

Fotografiju smo inače dobili na naš mail moj.report@novatv.hr, a na isti mail i vi možete slati svoje navijačke fotografije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene