Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo usmeno upozorenje

Razgolićena djelatnica Ministarstva prošla bez sankcija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnica Ministarstva kulture ipak neće biti sankcionirana zbog golišavih fotografija iz Poljske.

Ministarstvo kulture obratilo se priopćenjem u kojem navode da su obavili razgovor s dotičnom zaposlenicom i da, unatoč najavama ministrice Andree Zlatar Violić, neće biti sankcionirana.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina

'Etički povjerenici Ministarstva kulture obavili su razgovor s djelatnicom povodom fotografija sa slavlja i nogometne utakmice u Poljskoj i usmeno je upozorili da valja pripaziti na buduća ponašanja. Prema djelatnici neće biti poduzete nikakve sankcije', stoji u priopćenju Ministarstva.

>> Oglasio se mladić s najpoznatije fotografije Eura!

>> Ministrica o obnaženoj navijačici: 'Naša djelatnica bit će financijski kažnjena'

>> Viktorija i Jelena oborile navijače diljem svijeta s nogu!

>> Lizao joj grudi pred svima!

Fotografije golišavih navijačica u kratkom su roku preplavile društvene mreže, ali i hrvatske i irske portale. Zahvaljujući fotografiji koja je obišla Europu, Eamon Keegan je postao najpoznatiji irski nogometni navijač, a njegovu fotografiju objavio je na svom Twitter profilu i irski nogometaš Sean Patrick St Ledger-Hall koji je zabio onaj jedini gol Hrvatskoj.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene