Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrđeno iz Vlade

Ministrica Dalić završila u bolnici na operaciji, trenutno se nalazi na kućnoj njezi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica gospodarstva Martina Dalić u petak ujutro našla se u bolnici. Riječ je bila o manjem operativnom zahvatu, a ministrica je dobro i nalazi se na kućnoj njezi.

"Potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica gospodarstva gospođa Martina Dalić podvrgnuta je manjem operacijskom zahvatu, u petak u KBC Rebro.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije

Potpredsjednica je puštena na kućnu njegu, osjeća se dobro, otvorila je bolovanje, te se očekuje njezin povratak na posao idućeg tjedna. Sukladno ovlastima, u odsustvu ministrice, zamjenjuje ju državna tajnica Nataša Mikuš Žigman", stoji u priopćenju Vlade koje potpisuje glasnogovornica Sunčana Glavak.

Podsjetimo, prije desetak dana još je jedna ministrica imala zdravstvenih problema. Naime, ministrici obrazovanja Blaženki Divjak pozlilo je na konferenciji "Bolje obrazovanje". Tad je bila riječ o umoru i ministrica Divjak brzo se oporavila nakon predaha u Ministarstvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene