Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stadion nitko nije napustio ravnodušan

Ministri hvale pobjedu Vatrenih nad Furijom: "Fantastično. Iz snova. Izgubili smo glas"

Ministri Capelli, Horvat i marić nakon utakmice Hrvatska-Španjolska u Maksimiru (Foto: Dnevnik.hr)
Ministri Capelli, Horvat i marić nakon utakmice Hrvatska-Španjolska u Maksimiru (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ministri Capelli, Horvat i marić nakon utakmice Hrvatska-Španjolska u Maksimiru (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Predstavnici Vlade koji su pratili Vatrene s maksimirskih tribina u pobjedi nad španjolskom reprezentacijom u pretposljednjoj utakmici skupine Lige nacija, redom su oduševljeni njihovom veličanstvenom predstavom.

Ministar turizma Gari Capelli iznimno je zadovoljan viđenim na utakmici Hrvatska-Španjolska u Maksimiru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ostaje u istražnom zatvoru Ne boje se ''crne bilježnice'': Horvat, Marić, i Kuščević vjeruju u pošten pravosudni postupak Todoriću Zdravko Marić (Foto: Dnevnik.hr) Neizvjesna sudbina brodogradilišta Marić Uljanik smatra lekcijom: "Ako se nešto neodgovorno radi, to dođe na teret poreznih obveznika"

"Iznad očekivanja. Hrvatska dokazuje da ima jednu kvalitetu, koja definitivno s tri-četiri mlada igrača pokazuje da ima kontinuitet. Hrvatska definitivno ima budućnost i nastavit će raditi ono što je radila u Rusiji", smatra Capelli.

Za atmosferu ministar turizma kaže da je bila - iz snova.

"Onakva kakvu smo svi sanjali i htjeli, da nastavimo onaj ruski ritam. Ovo je nešto najbolje što može biti, bez ikakvih ekscesa, sjajno navijanje, podrška, fantastični navijači", nastavio je ministar.

"Evo, izgubili smo glas malo", rekao je na kraju.

Osmijeh na licu nije krio niti ministar financija Zdravko Marić, koji je isto tako bio i više nego zadovoljan viđenim na utakmici Vatrenih.

"Naravno da sam zadovoljan, fantastična atmosfera. Konačno da vidimo stadion pun, a s druge strane odlična igra. Dvaput smo vodili, dvaput su se Španjolci vraćali i mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili trećim golom", rekao je Marić.

"Odlično, moram priznati da mi je predivno bilo vidjeti dvojicu novaka u reprezentaciji, Vlašića i pogotovo Brekala. Mislim da je on stvarno donio prevagu. Bio je to jedan baš beskompromisan pristup tih mladih dečki, da ne govorim o staroj gardi koja je još jednom odigrala fenomenalnu utakmicu", dodao je ministar financija.

Na kraju je rekao kako Španjolsku u gostima često podcjenjujemo, no da je Hrvatska ovom pobjedom doista pokazala koliko je jaka.

I ministar gospodarstva Darko Horvat komentirao je pobjedu Vatrenih.

"Ne da smo zadovoljni nego smo oduševljeni. Ovo je prava Hrvatska", rekao je Horvat.

Što se atmosfere na stadionu tiče, nazvao ju je "odličnom" i "fantastičnom" te izrazio uvjerenje da će ista takva biti i u Londonu na Wembleyju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene