Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KADA SE JAVITI LIJEČNIKU?

Raste broj oboljelih u svijetu: Pogledajte video Ministarstva zdravstva s uputama kako se zaštititi od zaraze opasnim koronavirusom

Ministarstvo zdravstva izdalo je upute o tome što je koronavirus i na što treba pripaziti.

Podsjećamo, liječniku se moraju javiti samo osobe sa simptomima koje su boravile u Kini ili koje su bile u izravnom doticaju sa osobom zaraženom koronavirusom.

Pročitajte i ovo Viktor Orban uputio kritike europskim birokratima Sastao se s Vučićem Orban iz središta Europske unije kritizirao birokrate: "Poslat ćemo ih tamo gdje im je mjesto, na smetlište povijesti" Hong Kong izglasao Zakon o sigurnosti Hong Kong Oštre kritike na jedan od najstrožih zakona o sigurnosti: "Ovo je alarmantno, ugrožena su prava i slobode ljudi"

Ministarstvo zdravstva priopćilo je kako je trenutna brojka oboljelih 17.383. Broj umrlih od koronavirusa je 362, a broj oboljelih u EU 25.

Zemlje Europske unije u kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom su: Francuska, Njemačka, Finska, Italija, Španjolska, Švedska i Ujedinjeno Kraljevstvo, priopćilo je Ministarstvo zdravstva koje svaki dan u 15 sati objavljuje podatke.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene