Ministar zdravstva Milan Kujundžić najavio je u Hvaru da će nalaz inspekcije po bolnicama biti gotov za 15-ak dana.

Galerija


Na pitanje hoće li nakon nalaza inspekcije biti kažnjavanja i pozivanja na odgovornost, ministar Milan Kujundžić odgovorio je: ''Sto puta sam rekao, zakon je jednak za sve, treba analizirati i vidjeti. Gdje god postoji krivica, treba sankcionirati. Kao i one koji su prijavljivali ljude koji nisu počinili pogreške.''

Vezani članci Ivan Puljiz Korona u bolnicama, a dolazi gripa - stručnjaci odgovaraju može li to naš zdravstveni sustav izdržati Konobar, ilustracija - 2 Proveli smo dan s državnim inspektorima, njihov šef otkrio koliko su ugostitelja kaznili u posljednjih 48 sati i zbog čega: "Nama kazna nije prioritet..."

''Pričekajmo izvješća i analizirajmo sve'', rekao je Kujundžić. Na pitanje kada će sve biti gotovo, odgovorio je da izvješće očekuje za 15-ak dana. ''Sve neće biti gotovo nikad, ali dobar dio bit će gotov za 15 dana'', rekao je ministar.

Za slučaj saborske zastupnice Ivane Ninčević Lesandrić, koja je svojim svjedočanstvom pokrenula lavinu priča o ženama koje su proživjele zahvate bez anestezije, Kujundžić je rekao da zna rezultat, ali da ne smije reći kakav je.

Prvi susret bivšeg HDZ-ovca Darka Milinovića i premijera Andreja Plenkovića

Ministar Lovro Kuščević: ''Inicijativa Narod odlučuje trebala bi naučiti brojiti''