Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Duge liste čekanja

Ministar zdravstva komentirao problem o kojemu je progovorila glumica Marijana Mikulić: ''Učinit ću sve da zaživi plan o ranoj intervenciji''

Ministar zdravstva Vili Beroš komentirao je situaciju glumice Marijane Mikulić koja je na društvenim mrežama podijelila kako njezin sin ne govori i ne komunicira, a na pregled logopeda čeka - godinu i pol.

Ministar zdravstva Vili Beroš odgovorio je na pitanje o problemu o kojemu je nedavno progovorila glumica Marijana Mikulić čiji sin godinu i pol čeka na pregled logopeda. 

Beroša su novinari upitali zašto se pregledi logopeda i terapije toliko dugo čekaju.

''To isto pitanje sam uputio nekoliko zdravstvenih ustanova koje se bave tom problematikom. Od njih očekujem odgovor, a isto tako sam pokrenuo određene službe u Ministarstvu nakon što sam dobio informaciju o navednom slučaju da vide što i kako. Rekli su mi da je postojao plan o ranoj intervenciji, no on nije zaživio. Učinit ću se da on zaživi i da odgovorimo i na taj izazov'', odgovorio je.

Pročitajte i ovo Marijana Mikulić prozvala hrvatsko zdravstvo! Naša glumica progovorila o borbi za zdravlje malenog sina: "Ne govori, ne gleda me u oči, a šest mjeseci čekamo pregled"

''Ne govori, ne gleda u oči...''

Mikulić je u objavi na Instagramu progovorila o borbi sa zdravstvenim problemom svog dvogodišnjeg sina i dodala da mu hrvatsko zdravstvo trenutačno ne može pomoći.

Pročitajte i ovo Marijana Mikulić Ponovno se oglasila Marijana Mikulić pokazala ružne poruke koje je dobila nakon priče o zdravlju svog sina koju je javno podijelila

"Prošle godine u ovo vrijeme dobila sam uputnicu za naručivanje djeteta na pregled logopeda. Jakov, tada jednoipolgodišnjak, ne govori, ne gleda u oči, ne odaziva se na ime, ništa ne razumije kada mu se govori. Pola godine čeka se termin jer su zbog korone ljudi odustajali, inače to valjda ide i do godinu dana. Nećemo nikoga tražiti da 'gura', djetetu je godina i pol, na vrijeme smo krenuli", napisala je glumica. Otkrila je da je njezino dijete na pregled mora čekati još šest mjeseci.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene