Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar poručio

'GOTOVINA MI PRUŽA SNAGU' Orepićev odgovor na 'diskreditiranja i pokušaje destrukcije MUP-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić poslao je još jednu poruku svima koji pokušavaju "politički uništiti MUP". Orepić je poručio da mu moralnu snagu daje prijatelj - Ante Gotovina.

Orepić se na svojem Facebook profilu pohvalio da je nedjelju proveo s prijateljem, umirovljenim generalom Antom Gotovinom.

Pročitajte i ovo Ante Gotovina "Dobro da smo to napravili" Gotovina i bratovština sv. Ante dali poseban dar crkvi u Pakoštanima: "Imali smo tu želju mnogo godina prije" Andrej Plenković u Zadru ARENAL MJERA Plenković otkrio kako bi mogli kazniti one trgovce koji su dizali cijene

Ministar je istaknuo da ga je susret sa starim prijateljem podsjetio na životne kalvarije i iskušenja te poručio da će se istima još odlučnije oduprijeti. Evo što je napisao.

"Danas sam sa svojim prijateljem oživio sjećanja na ZP Split. Upravo to vrijeme ponosa traži od nas odgovornost prema oslobođenoj domovini. Susret sa Antom me podsjetio na životne kalvarije koje su moji prijatelji i suborci prolazili zbog kojekakvih konstrukcija i nedostatka hrabrosti bivših vlasti da se suprotstave i inzistiraju na istini. ‪#‎BašZato‬, bez obzira na sve primitivne pokušaje političke destrukcije MUP-a i diskreditacije mene osobno - još ću jače i gorljivije raditi svjestan preuzete odgovornosti. U tome mi je veliku moralnu snagu pružila Antina prijateljska potpora, na kojoj mu od srca zahvaljujem!"

 

Danas sam sa svojim prijateljem oživio sjećanja na ZP Split. Upravo to vrijeme ponosa traži od nas odgovornost prema...

Posted by Vlaho Orepić on Sunday, March 20, 2016

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene