Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Dobio bi zadovoljštinu"

Kuščević: Volio bih da Todorićevo izručenje nije odgođeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar uprave Lovro Kuščević izjavio je u četvrtak kako bi volio da izručenje Ivice Todorića Hrvatskoj nije odgođeno jer vjeruje da bi se na hrvatskom sudu mogao braniti sa svim zakonskim propisima.

"Volio bih da nije odgođeno i da je došlo do izručenja, vjerujem u hrvatske sudove i vjerujem da bi se na hrvatskom sudu Todorić mogao braniti sa svim zakonskim propisima i da bi ovdje dobio zadovoljštinu", kazao je Kuščević novinarima nakon sjednice Vlade.

Pročitajte i ovo Ivan Penava i Darko Milinović - 2 Pregovori u tijeku Sprema se nova koalicija? Dva bivša HDZ-ovca uhvaćeni na piću, evo što Milinović kaže o mogućem udruživanju Ivica Todorić "Drsko, jadno i nisko" Ivica Todorić se obrušio na HDZ: "Pokušali su plagirati program moje stranke"

Todorićeve najave obračunu s hrvatskom politikom, Kuščević je komentirao riječima da vjeruje u hrvatsko pravosuđe i da bi Todorić imao suđenje onako kako to zakon nalaže.

Upitan strahuje li što će bivši HDZ-ovac Darko Milinović reći danas na konferenciji za novinare, odgovorio je protupitanjem: "Pa koga se Lovre boji osim Boga".

"Ne znam. Možemo svašta očekivati. Ja se nadam da će to biti jedna normalna presica i njegovo viđenje cijelog problema", rekao je Kuščević koji se nada da će Milinović, kako je i sam to najavio, zaista i govoriti istinu. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene