Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić boravio je u Dubrovniku gdje je s čelnicima lokalne samouprave razgovarao o mogućnosti sufinanciranja projekata gospodarenja otpadom iz europskih fondova.

Galerija


Na pitanje ministru Tomislavu Ćoriću o Karepovcu, kaže da sanacija nema alternativu i treba biti obavljena što prije da se neugodni mirisi eliminiraju. Komentirao je i objašnjenje gradske uprave kako tijekom sanacije zakon nije prekršen, ali nije ni u potpunosti ispoštovan.

Vezani članci Gordan Gledec Dekan zagrebačkog FER-a oštro po ministrima: "Više vremena ide na administraciju nego na istraživanje" Marin Mandić, djelatnik HE Dubrovnik Obitelj i prijatelji stradalih još čekaju odgovore: "Da je normalna situacija, petero ljudi je prije godinu dana trebalo završiti u zatvoru"

''Što se tiče izjave gospodina Vele ili bilo kojeg drugog dužnosnika mi svi trebamo preuzeti odgovornost za svoj dio posla. Činjenica da neka mjerenja kako sam shvatio iz vašeg pitanja nisu rađena treba prije svega uroditi time da se čim prije krene sa svim mogućim mjerenjima i sa svim onim što je potrebno. Odgovornost u ovom konkretnom slučaju je na onome tko je investitor, na onome tko odrađuje taj posao'', rekao je Ćorić.