Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gospodarenje otpadom

Ćorić o sanaciji Karepovca: ''Odgovornost je na onome tko je investitor, na onome tko odrađuje taj posao''

Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr)
Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić boravio je u Dubrovniku gdje je s čelnicima lokalne samouprave razgovarao o mogućnosti sufinanciranja projekata gospodarenja otpadom iz europskih fondova.

Na pitanje ministru Tomislavu Ćoriću o Karepovcu, kaže da sanacija nema alternativu i treba biti obavljena što prije da se neugodni mirisi eliminiraju. Komentirao je i objašnjenje gradske uprave kako tijekom sanacije zakon nije prekršen, ali nije ni u potpunosti ispoštovan.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

''Što se tiče izjave gospodina Vele ili bilo kojeg drugog dužnosnika mi svi trebamo preuzeti odgovornost za svoj dio posla. Činjenica da neka mjerenja kako sam shvatio iz vašeg pitanja nisu rađena treba prije svega uroditi time da se čim prije krene sa svim mogućim mjerenjima i sa svim onim što je potrebno. Odgovornost u ovom konkretnom slučaju je na onome tko je investitor, na onome tko odrađuje taj posao'', rekao je Ćorić.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene