Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milijan Brkić:

'Dubravka Šuica neće biti izbačena iz HDZ-a!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O isključenju Dubravke Šuice iz HDZ-a nema priče, ona je potpredsjednica stranke i zahtjev za takvo nešto uopće ne postoji, izjavio je večeras u Dubrovniku glavni tajnik stranke Miljan Brkić.

Uoči početka dubrovačkog gradskog odbora HDZ-a Brkić je novinarima rekao kako HDZ ima više od 3000 organizacija, u kojima su dopuštena različita mišljenja, a sve što imaju riješit će 'unutar svoje političke obitelji'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna REAKCIJA NA REFERENDUM 'Sve što čini Dodik veoma je opasno' Slika nije dostupna Pet sati rasprave Dubrovnik nije dobio proračun za 2015.

Glavni tajnik HDZ-a novinare je upitao zašto medije ne zanima stanje na Pantovčaku, odnosno zašto aktualni predsjednik, pred kraj mandata, "uhljebljuje svoje savjetnike". Zaključio je kako novinari ne pišu o sukobima na Pantovčaku i o tome kamo ide hrvatska država, već se bave HDZ-om.

Sukob u dubrovačkom HDZ-u počeo je prošle subote, nakon sjednice Gradskoga vijeća, kada je predsjednik dubrovačkog HDZ-a Mato Franković, nezadovoljan što su četiri vijećnika HDZ-a, suprotno od stava stranke, podržali izviješća dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića.

I politički tajnik HDZ-a i predsjednik stranačkog Visokog časnog suda Tomislav Čuljak rekao je danas kako "nema nikakvog govora" o isključenju potpredsjednice HDZ-a Dubravke Šuice iz stranke, što je prije dva dana zatražio dubrovački HDZ, pojašnjavajući da je došlo do "greške u komunikaciji".

"Došlo je do greške u komunikaciji. Dubravka Šuica nije bila na sjednici dubrovačkog HDZ-a na kojoj je dogovoreno kako će se glasovati protiv izvješća dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića“, rekao je Čuljak obrazlažući time zašto je Šuica glasovala suprotno dogovoru.

Nju je, kaže, s obzirom da je potpredsjednica, slijedilo i troje drugih HDZ-ovih vijećnika - Dubravka Marunčić, Mario Obuljen i Niko Bulić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene