Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije odgovorio

Nervozni Kujundžić opet izgubio živce zbog neugodnog pitanja: "Malo me čudi da novinari pitaju gluposti..."

Milan Kujundžić (Foto: Dnevnik.hr)
Milan Kujundžić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Milan Kujundžić (Foto: Dnevnik.hr) Milan Kujundžić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Milan Kujundžić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Ministar Milan Kujundžić ne voli kad mu novinari postavljaju neugodna pitanja. Na upit Mislava Bage u ponedjeljak opet je nepristojno reagirao.

U tijeku su pregovori sindikata u zdravstvu i Vlade oko povećanja plaća zdravstvenim djelatnicima. Ministar Milan Kujundžić sudjelovao je u pregovorima, sa sindikatima postigao sporazum, čak ga i parafirao, pa se potom povukao.

Pročitajte i ovo Nejednaki pred zakonom - 3 nejednaki pred zakonom Kad je država jednima majka, a drugima maćeha: Pali na natječaju vrijednom milijun kuna zbog - pogrešne boje konca! Slika nije dostupna Bivši ministar Iz Sabora potvrdili da je Kujundžić tražio aktiviranje saborskog mandata

A kad ga novinari upravo o tome pitaju - ili ne daje odgovore ili odgovara vrlo neprimjereno. Na postavljeno pitanje reporteru Nove TV, Mislavu Bagi odgovorio je neprimjereno.

"Vidjet ćemo. Strahove ne treba razvijati. Mislim da ćemo se u korektnom dijalogu naći na modelu koji će značiti stabilnost hrvatskog zdravstvenog sustava", rekao je Kujundžić u ponedjeljak ispred Banskih dvora te odbio odgovoriti kako to da je sa sindikatima dogovorio 10 posto. 

Kasnije je ipak opet stao pred kamere. No ni ovaj put nije odgovorio.

"Mislite li da je bila vaša pogreška i glupost što ste parafirali sve sa sindikatima od 10 posto pa ste sve povukli?“, pitao ga je Mislav Bago.

"Malo me čudi da novinari pitaju gluposti, dakle nekada novinari postavljaju neprimjerena pitanja pa i ovo vaše je bilo neprimjereno s glupošću", rekao je ministar zdravstva. 

  Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Aktualno Dorian razorio 13.000 domova i odnio prvi život, stanovnici ostali bez pitke vode: "Imao je katastrofalan utjecaj" Uragan Dorian (Foto: AFP) - 1 Uragan Dorian (Foto: AFP) - 1 Foto: Afp Uragan Dorian (Foto: AFP) - 2 Uragan Dorian (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp +0 Uragan Dorian (Foto: AFP) - 3 Svijet Dorian razorio 13.000 domova i odnio prvi život, stanovnici ostali bez pitke vode: "Imao je katastrofalan utjecaj" 1/3 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene