Bivši Milan Bandić, koji se želi kandidirati za predsjednika Hrvatske, izveo je performans ispred sjedišta SDP-a i HDZ-a.

Galerija


Ispred Središnjice HDZ-a, predsjednički kandidat koji se želi nazvati Milan Bandić,  pobacao je zakon isprintane na papirima, upalio kosilicu i pokosio ih.

Vezani članci Dario Juričan osnovao tvrtku Dario Juričan osnovao tvrtku Milan Bandić usluge protuusluge j.d.o.o.: Nudi eskort-usluge, farbanje tunela, zlatne WC-e Dario Juričan/Milan Bandić (Foto: Pixsell,Sanjin Strukic) - 1 Juričan upozorio na Bandićevo pogodovanje u najmu gradskih prostora: ''Pajde zarađuju na djeci s teškoćama''

U statusu na Facebooku pod nazivom: "Košenje zakona ispred SDP-a i HDZ-a" napisao je da je pokosio zakone "koji su nam viška".

"Danas sam pokosio zakone koji su nam viška: Zakon o sprečavanju sukoba interesa, Zakon o DSV-u, Zakon o Uskoku, Zakon o zaštiti svjedoka, Zakon o kaznenom postupku, Zakon o prostornom uređenju.

Korupcija svima, a ne samo njima! Glasajte za mene jer bolje je živjeti 5 godina na Pantovčaku kao baja, nego 7 dana u bijedi!" napisao je predsjednički kandidat i redatelj Dario Juričan na Facebooku.