Dario Juričan objavio je kako je prije "ravno pet godina u branju mahuna uhapšen gradonačelnik Milan Bandić".

Galerija


Redatelj Dario Juričan, koji je ime promijenio u Milan Bandić te najavio kandidaturu na predsjedničkim izborima, danas je objavio da mu je to ime oduzeto nakon što se u postupak uključio zagrebački gradonačelnik Bandić.

Vezani članci Milan Bandić, Dario Juričan Juričan napisao Bandiću ljubavno pismo: "Ti si sada moja misija. Ti si moj novi Ivica Todorić... Rezaču etiketa, gotovo je" Dario Juričan (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Dario Juričan – Želim biti Milan Bandić, predsjednik RH za film "Gazda'' dobio je nagradu, a sad snima "Kumeka"

Juričan je istaknuo da su mu Središnji gradski ured i Ministarstvo uprave poništili ranije izdano odobrenje za promjenu imena u Milan Bandić te da je protiv tih rješenja podnio tužbu.

Na Facebooku je nešto kasnije objavio: "Prije ravno pet godina u branju mahuna uhapšen je gradonačelnik Milan Bandić. Bilo je to 19. 10. 2014. kad su nesretnici iz Uskoka hapsili našeg Gradonačelnika.

Kako Gradonačelnik od tada negira na sudu mito i korupciju, predsjednički kandidat koji želi biti Milan Bandić predsjednik RH još ga jednom poziva da prijeđe na svijetlu stranu korupcije, a u znak Gradonačelnikove unutarnje borbe da izađe iz ormara uputit ćemo Vladi RH prijedlog da 19. 10. bude spomendan Mita i korupcije, a godišnja nagrada da se zove Zlatna mahuna".