Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je prije dva dana podijelio otkaze kompletnoj upravi Zagrebačkog holdinga Milan Bandić je najavio da bi u Gradu Zagrebu moglo doći do pojeftinjenja nekih komunalnih usluga.


Istu je stvar zagrebački gradonačelnik Milan Bandić potvrdio i danas tijekom 6. susreta Lige antifašista jugoistočne Europe 'Dani balkanske ljubavi' na Bundeku.

Vezani članci Povorka do posljednjeg počivališta Milana Bandića - 2 Grad Zagreb objavio što su sve poduzeli za poštivanje mjera na Bandićevu sprovodu: Više od 300 redara, nekoliko tisuća maski... Zagreb Analitičar otkriva tko bi mogao iskoristiti preokret na izborima u Zagrebu: ''Siguran sam da će sada u svim strankama biti hitni sastanci''

Na pitanje novinara Dnevnika Nove TV, Badić nije želio detaljnije otkrivati koje bi sve komunalne usluge mogle pojeftiniti, ali je rekao da se između ostalog u prvom redu radi o javnom prijevozu.

>> Bandić: To je prošlo svršeno vrijeme!

'To je zadaća uprave Holdinga kojoj sam dao povjerenje i njih ćete pitati za 20-ak dana. Mogu samo reći da će za sada biti segment prijevoza smanjen u gradu Zagrebu. Imaju nalog da u roku od 30 dana pronađu rješenje', rekao je Bandić. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook