Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik i bivši SDP-ovac, komentirao je rezultat Davora Bernardića na unutarstranačkim izborima.


Milan Bandić s Davorom Bernardićem očekuje dobru suradnju, a ne smeta mu to što ga mnogi smatraju njegovim učiteljem. Naime, Davor Bernardić stasao je u zagrebačkoj organizaciji SDP-a dok ju je vodio Milan Bandić.

Ja mu želim puno sreće, rekao je Bandić, koji s Bernardićem očekuje odličnu suradnju.

Vezani članci Milan Bandić (Foto: Dusko Marusic /PIXSELL) Bandić: ''Da tvrtka u vlasništvu Zagreba potroši nenamjenski milijun kuna, odavno bih bio u Remetincu'' Saborski zastupnici (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 3 Za neke saborske zastupnike mandat u Saboru je Jackpot, a napuštanje fotelje im nije opcija

"Očekujem malo bolju suradnju s njim nego što smo imali za vrijeme vlade gospodina Milanovića. Uvjeren sam da će biti sigurno bolja, jer ono nije bila nikakva. Ali najprije trebaju dobiti izbore", rekao je Bandić.

Upitan što kaže na to da Bernardića nazivaju njegovim učenikom, Bandić je rekao da je dobro ako je nešto naučio od profesora. "Ja bih želio da jednog dana bude bolji od profesora", rekao je Bandić.