Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bandić s građanima

'Dok vi tarete krmelje, ja posadim dva reda raštike'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić građane je počastio kukuruzom. Nekad je, kaže, sam okapao 2000, 3000 kvadrata, a sad malo radi mozgom, malo rukama.

Neobično druženje zabilježili smo u ponedjeljak u Zagrebu. Gradonačelnik Milan Bandić pozvao je građane u svoj vrt. Počastio ih je kukuruzom i ispričao da kopa u cik zore.

Pročitajte i ovo Počelo raščišćavanje nakon željezničke nesreće - 4 Što im samo pada na pamet HŽ uputio važno upozorenje: 'Građani, ne činite to na mjestu željezničke nesreće' Aleksandar Vučić Uplašio se zbog jedne stvari Vučić neviđeno nahvalio Milana Bandića te otkrio dosad nepoznate detalje njihova susreta: "On je bio Einstein"

Gradonačelnik je građane pozvao u svoj vrt.

'Sve što je u vrtu je ponuđeno', poručio je Bandić. Kukuruz je već pobran. Kuhan i pečen. Gradonačelnik je doveo najboljeg gradskog pečenjara. Iako je gradonačelniku kukuruz bio dobar, građani su imali pritužbe. Jednoj gospođi bio je, rekla je, prezreo. 'Manje pojedu kad je tvrđi', odgovorio joj je nasmijani Bandić.

A kako je gradonačelnik stigao uzgojiti i kukuruz i rajčice i lubenice i krastavce?

Bandić: 'Nemojte kuriti, idemo raditi'

'Ranije se dignem, vi dok ćorite ja se dignem, dok vi tarete krmelje ja posadim dva reda raštike', objasnio je i nastavio: 'Nekad sam ja sam okapao 2000, 3000 kvadrata sad malo radim mozgom, malo rukama, a prije sam više rukama manje mozgom'.

A što kažu gradonačelnikovi međaši. 'Pa moram priznati da nisam', odgovorio je jedan od njih na pitanje je li ikada vidio gradonačelnika dok je kopao.

A zašto je dobro imati vrt?

Bandić: Ni s kim ja neću ići u koaliciju, drugi će ići u koaliciju s Bandićem

'Vrijeme neke opće relaksacije, ne samo tjelesne', objašnjava Mirna Šitum, gradska pročelnica za zdravstvo.

'Koliko bi koštalo da te iste rajčice kupujemo?', pita se Sandra Švaljek, gradonačelnikova zamjenica.

Lijepo je imati vrt kraj gradonačelnika. Ima i vode i WC-a, a uskoro neće biti ni blata. 'Uzmi pola kubika šodera i pospi okolo i gotovo da ne gazite po blatu', rekao je Bandić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene