Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Siguran u sebe

Bandić: Ni s kim ja neću ići u koaliciju, drugi će ići u koaliciju s Bandićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je danas u Rajevu Selu da će svoje političke ambicije riješiti na vrijeme i obznaniti javnosti.

Bandić je rekao da "političko koplje nije bacio u trnje". "Sve ću svoje političke ambicije riješiti na vrijeme i obznaniti javnosti. Ni s kim ja neću ići u koaliciju, drugi će ići u koaliciju s Bandićem", poručio je zagrebački gradonačelnik odgovarajući na pitanje hoće li i kada formalizirati političku suradnju s Radimirom Čačićem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SASTANAK U BANSKIM DVORIMA Medved potvrdio da Čačić prelazi u opoziciju: "Koalicija sa 76 ruku vrlo dobro funkcionira i bit će čvrsta" Hrvoje Krešić Dolaze promjene Hrvoje Krešić o novom potezu Radimira Čačića: "Ovo nije prvi put da on prijeti, ali..."

Bandić: Ako me naljute, kandidirat ću se i u BiH

Gradonačelnik Bandić to je novinarima izjavio u Rajevu Selu gdje je stanovnicima poplavljenih područja uručio hladnjake. Za stanovnike Gunje i Rajeva Sela koji su nedavno stradali u poplavama gradonačelnik Bandić uručio je ukupno 100 hladnjaka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene