Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O istrazi DORH-a

Bandić: Nebute me navukli na to. Nebute me navukli, nema šanse!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon informacije da je dio članova saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost neovlašteno tražio da se provjeri je li i on bio pod policijskim mjerama nadzora telefonskih poziva Bandić - šuti. Kaže, kako su to preozbiljne stvari da bi ih komentirao.

'Nikako ja ne komentiram, nemam ja komentara', izjavio je Milan Bandić novinarima na vodocrpilištu Mala Mlaka, gdje je sudjelovao na obilježavanju 136. godina vodoopskrbe Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija istražuje DORH zatražio istragu: Kako su iscurile informacije o nadzoru Bandića? Slika nije dostupna Slučaj prisluškivanje Članovi odbora ne potvrđuju niti demantiraju navodne zlouporabe u "slučaju Linić"

Upitan je li od HDZ-ovih članova Odbora Miroslava Tuđmana i Tomislava Čuljka tražio da, u okviru provjere tvrdnji Slavka Linića da ga se nezakonito pratilo, provjere i njegove te telefonske pozive glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića, kazao je kako on to ne bi komentirao.

'Nebute me navukli na to. Nebute me navukli, nema šanse. Pa ja imam 59 godina kako bi bilo kad bi ja odgovorio na to što vi želite. Ne, nemam ja komentara. Preozbiljne su to stvari da bih komentirao. Ja sam preozbiljan čovjek, pa imam ja pravo da to ne komentiram', istaknuo je Bandić. Dodao je da će odgovoriti kada misli da na to treba odgovoriti, ali da zasad nema komentara.

DORH zatražio istragu: Kako su iscurile informacije o nadzoru Bandića?

'Najvažnije je da je čovjek zdrav, jer treba to preživjeti, sve skupa, generalno, kriza, recesija, atmosfera, zrak, nekompetencija, svega ima, i sada biti zdrav, to je uspjeh. A vama to nije najvažnije? Jeste li vi bili ikad bolesni u životu? Niste, vi ste monstrumi, rođeni zdravi i nikad niste bili bolesni? Ja sam osam dana bio u komi. Znate što je za mene najveće bogatstvo na svijetu - biti psihički i fizički uravnotežen i zdrav i normalan', poručio je novinarima.

Bandić je u Maloj Mlaki izrazio zadovoljstvo što Zagreb ima čistu i pitku vodu, jednu od najkvalitetnijih u Europi. 'I zato čuvajmo to, jer je to blago. Za 30 do 40 godina će to biti suhim zlatom plaćeno. Oni koji vladaju izvorima pitke vode, vladat će svijetom za 50 godina. Prema tome, čuvajmo naša izvorišta', naglasio je.

Najavio je da će i ove godine u sanaciju i izgradnju vodoopskrbe grad uložiti 20 milijuna eura. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene