Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Stjepan Mesić 18. veljače, nakon puna dva mandata, napustiti će svoj ured na Pantovčaku i preseliti se u prostorije u Grškovićevoj ulici.


U razgovoru za Večernji list Stjepan Mesić je opovrgnuo navode kako je pred kraj mandata postao oštriji i svadljiviji. Mesić kaže da se nije svađao ni sa Ivom Sanaderom, samo mu je rekao kako o prodaji INE sve zna Polančec. Mesić je izjavio kako mu nije jasna Sanaderova žestoka poruka koju mu je uputio s Tuđmanova groba.

Vezani članci Princeza Diana i princ Charles Konačno prikazana Dianina reakcija na Charlesov komentar je li zaljubljen u nju, i 40 godina kasnije ostavlja bez teksta Kate Middleton i Meghan Markle Konačno se zna kako se Kate Middleton osjeća nakon Meghaninih izjava, evo što ju je najviše pogodilo

Na upit novinara je li i on predaleko otišao kada je Sanaderu poručio da se liječi, Mesić je negativno odgovorio. 'Sanader i ja smo, smatram, jedno vrijeme dobro surađivali. Tada mi je trebao reći da samo pričam viceve i lažem pa bi naš odnos bio drugačiji. No on mi to nikada nije rekao, nego tek sada. A to znači da je Sanader pokvaren čovjek', rekao je Mesić. Dodao je kako je sa Sanaderom, i nakon svega što se dogodilo, ipak spreman otići na večeru, piše Večernji.