Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U intervjuu izjavio

Mesić: 'Sanader je pokvaren čovjek'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Stjepan Mesić 18. veljače, nakon puna dva mandata, napustiti će svoj ured na Pantovčaku i preseliti se u prostorije u Grškovićevoj ulici.

U razgovoru za Večernji list Stjepan Mesić je opovrgnuo navode kako je pred kraj mandata postao oštriji i svadljiviji. Mesić kaže da se nije svađao ni sa Ivom Sanaderom, samo mu je rekao kako o prodaji INE sve zna Polančec. Mesić je izjavio kako mu nije jasna Sanaderova žestoka poruka koju mu je uputio s Tuđmanova groba.

Pročitajte i ovo Tucker Carlson intervjuira Vladimira Putina oglasio se na mrežama Novinar koji je intervjuirao Putina otkrio detalje iza kamere: "Ima jednu naviku..." Vladimir Putin i Tucker Carlson - 1 razgovor s Tuckerom Carlsonom VIDEO Putin otkrio u kojem će slučaju napasti Poljsku, progovorio i o globalnom ratu: "Još nismo postigli ciljeve"

Na upit novinara je li i on predaleko otišao kada je Sanaderu poručio da se liječi, Mesić je negativno odgovorio. 'Sanader i ja smo, smatram, jedno vrijeme dobro surađivali. Tada mi je trebao reći da samo pričam viceve i lažem pa bi naš odnos bio drugačiji. No on mi to nikada nije rekao, nego tek sada. A to znači da je Sanader pokvaren čovjek', rekao je Mesić. Dodao je kako je sa Sanaderom, i nakon svega što se dogodilo, ipak spreman otići na večeru, piše Večernji.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene