Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mesić očekuje da se Jezerinac prestane baviti politikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Stjepan Mesić ponovio je kako očekuje da se biskup Juraj Jezerinac neće više baviti politikom dok je vojni ordinarij, dodavši da "u vojsci ne može biti politike".

"Mi smo isključili politiku iz vojske i to se odnosi na sve u
Hrvatskoj vojsci", rekao je Predsjednik sudjelujući na današnjem predstavljanju sabranih djela književnika Jože Horvata kada je na novinarsku zamolbu komentirao aktualne događaje u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Mobitel u ruci Nepravomoćno Na Facebooku vrijeđao policiju, pa dobio kaznu: "Ma daj, oni su idioti" Ilustracija točno u podne Nemojte se uznemiriti, Hrvatskom će odjeknuti sirene: Pogledajte o čemu je riječ

Predsjednik je odbio podrobnije komentirati jučerašnju odluku igrača NK Dinama da se javno svrstaju uz HDZ u predizbornom razdoblju dodavši da bi on prepustio njima da odluče na koji će način dalje djelovati. 

>> Mesić: Jezerincu mogu zabraniti ulaz u vojne objekte


"Neka procijene sami što se dogodilo i što bi se trebalo događati", kratko je dodao. Mesić je također, upitan kako komentira tvrdnje da je istraga o tragediji na Kornatima manjkava, rekao da o tome ne zna ništa, ali kako zna da sud mora utvrditi istinu i da je sve pred pravosudnim tijelima.

"Očekujem da će se izvesti svi dokazi i činjenice i donijeti pravednu i zakonitu odluku", kratko je odgovorio Mesić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene