Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Oslobođenje' izjavljuje

Mediji u BiH: 'Bandić uvjerljivi dobitnik, Kerum jedini poznati gubitnik'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uspjeh kojega je Milan Bandić postigao u utrci za gradonačelnika Zagreba i poraz Željka Keruma u Splitu za medije u Bosni i Hercegovinu u ponedjeljak su najzanimljivije značajke proteklih lokalnih izbora u Hrvatskoj.

"Kerum izgubio Split, Bandić u drugom krugu", naslov je kojim je svoje čitatelje o izborima izvijestio sarajevski "Dnevni avaz".

"Oslobođenje" pak Bandićev uspjeh naziva pobjedom, a Kerumov rezultat jasnim porazom nazivajući dosadašnjeg splitskog gradonačelnika "jedinim poznatim luzerom već u prvom krugu".

>> ZAGREB: Bandić i Ostojić u drugom krugu!

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača

"Oslobođenje" uz to ističe kako je drugi krug glasovanja za gradonačelnika izvjestan za gotovo sve veće gradove u Hrvatskoj.

>> VIDEO Svi mu krivi: Kerum 'poludio' zbog izlaznih anketa!

Pozivajući se na predizborne ankete ovaj list procjenjuje kako je Bandićeva pobjeda u drugom krugu sasvim izvjesna i to unatoč činjenici da je SDP-ova lista dobila pojedinačno najviše glasova u utrci za gradsku skupštinu. (Hina)

>> Lokalni izbori: Tko je glasao za Keruma?

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene