Andrej Plenković i Mateo Horvat (Foto: Damir Spehar/PIXSELL)
Andrej Plenković i Mateo Horvat (Foto: Damir Spehar/PIXSELL)

"Radi sebe osobno i moje obitelji, podnosim ostavku na mjesto predsjednika Gradskog savjeta mladih Grada Bjelovara", napisao je Mateo Horvat na Facebooku.


Mateo Horvat, predsjednik Gradskog savjeta mladih Grada Bjelovara, podnio je ostavku na dužnost nakon što je u medije procurila fotografija na kojoj se vidi kako nosi majicu s natpisom "Sve dok Hrvat ZA DOM kliče" i hrvatskom šahovnicom s prvim bijelim poljem. Fotografiju je objavio bjelovarski Forum mladih SDP-a.

Vezani članci Policija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Kod Bjelovara u sudaru s kamionom poginuo 61-godišnji mopedist Ilustracija (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Može li apsurdnije: Sud kaznio učiteljicu jer je drva za ogrjev dovezla iz vlastitog vinograda

"Želio bih obavijestiti sve mlade da mi je bilo drago surađivati s njima, bilo je to jedno lijepo iskustvo. S obzirom na veliku halabuku oko moje fotografije, još jednom želim reći da ne podržavam ni jedan totalitarni režim niti ga veličam.

Radi sebe osobno i moje obitelji, podnosim ostavku na mjesto predsjednika Gradskog savjeta mladih Grada Bjelovara.

Ispričavam se još jednom svim mladim osobama koje sam uvrijedio na bilo koji način; isto tako, još jednom zahvaljujem na suradnji svima. Gradskom savjetu mladih Grada Bjalovara želim uspješan daljnji rad", napisao je Horvat na Facebooku.