Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MATEO HORVAT

Čelnik bjelovarskog Savjeta mladih podnio ostavku nakon što je "uhvaćen" u majici s natpisom "Za dom" i prvim bijelim poljem šahovnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Radi sebe osobno i moje obitelji, podnosim ostavku na mjesto predsjednika Gradskog savjeta mladih Grada Bjelovara", napisao je Mateo Horvat na Facebooku.

Mateo Horvat, predsjednik Gradskog savjeta mladih Grada Bjelovara, podnio je ostavku na dužnost nakon što je u medije procurila fotografija na kojoj se vidi kako nosi majicu s natpisom "Sve dok Hrvat ZA DOM kliče" i hrvatskom šahovnicom s prvim bijelim poljem. Fotografiju je objavio bjelovarski Forum mladih SDP-a.

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća u Bjelovaru Poginuo vozač traktora Policija objavila detalje teške nesreće na bjelovarskoj obilaznici Ilustracija Gdje će im duša? Oprez, kriminalci imaju novu metodu! Opet prevarili ženu kojoj su već uzeli desetke tisuća eura, pogledajte kako su je sad nasamarili

"Želio bih obavijestiti sve mlade da mi je bilo drago surađivati s njima, bilo je to jedno lijepo iskustvo. S obzirom na veliku halabuku oko moje fotografije, još jednom želim reći da ne podržavam ni jedan totalitarni režim niti ga veličam.

Radi sebe osobno i moje obitelji, podnosim ostavku na mjesto predsjednika Gradskog savjeta mladih Grada Bjelovara.

Ispričavam se još jednom svim mladim osobama koje sam uvrijedio na bilo koji način; isto tako, još jednom zahvaljujem na suradnji svima. Gradskom savjetu mladih Grada Bjalovara želim uspješan daljnji rad", napisao je Horvat na Facebooku. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene