Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Martinje: 344 prekršaja, 142 alkoholizirana vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom pojačanih aktivnosti policije u povodu današnjeg blagdana Martinja, protekle je noći evidentirano 344 prekršaja u prometu, od čega se 142 prekršaja odnose na vožnju pod utjecajem alkohola, a jedan pod utjecajem droge, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Od petka, 9. studenoga, ukupno je evidentirano 699 prometnih
prekršaja, a 281 se dogodilo zbog alkohola.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro

Jučer su se dogodile i dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama, povezane s alkoholom.

Na Bukovačkoj cesti 23-godišnji mladić vozeći pod utjecajem alkohola osobni automobil Fiat Bravo, zagrebačkih registracija, udario je u metalnu ogradu dviju obiteljskih kuća, pri čemu je teško ozlijeđen 22-godišnji putnik.

Teško je ozlijeđena i 43-godišnja vozačica Fiata Uno, zagrebačkih registracija, koja je kod mjesta Celine, na području Jastrebarskog, prešla na lijevu stranu kolnika i udarila u prednji dio 'Golfa', kojeg je vozio 42-godišnjak pod utjecajem alkohola.

S proslavom Martinja povezan je i pokušaj ubojstva u Dubravi, kada je nakon cjelodnevnog ispijanja mladog vina 48-godišnji muškarac kuhinjskim nožem ubo dvije godine mlađeg prijatelja.

Konačni podatci o trodnevnim pojačanim aktivnostima PUZ-a u povodu Martinja znat će se u ponedjeljak, najavila je PU zagrebačka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene