Željka Markić žestoko se obrušila na premijera Plenkovića.

Galerija


Jasne su smjernice venecijanske komisije, rekla je Željka Markić, da se državna vlast ne smije uplitati dok su u tijeku referendumske inicijative. A premijer i predsjednik Sabora, tvrdi, aktivno napadaju građansku inicijativu. Drago joj je što u ovakvim okolnostima imaju podršku predsjednice. S njom se, kaže, sastala na poziv predsjednice uoči prikupljanja potpisa.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Predsjednica odgovorila na pitanje je li njezin susret sa Željkom Markić bio tajna Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Dnevnik Nove TV doznaje: Predsjednica nije potpisala referendumsku inicijativu, no neki njezini savjetnici jesu

"Ja ovo tumačim kao njegovu potpunu političku pristranost radi toga što smo mi otvorili neka pitanja koja njemu smanjuju njegovu osobnu moć u političkoj stranci i u ovom trenutku izazivamo status zastupnika nacionalnih manjina na kojima stoji njegova većina tako da mislim da je pristran i da nije dobro za demokraciju kako napada građane koje bi trebao predstavljati", govori Markić.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr