Željka Markić žestoko se obrušila na premijera Plenkovića.

Galerija


Jasne su smjernice venecijanske komisije, rekla je Željka Markić, da se državna vlast ne smije uplitati dok su u tijeku referendumske inicijative. A premijer i predsjednik Sabora, tvrdi, aktivno napadaju građansku inicijativu. Drago joj je što u ovakvim okolnostima imaju podršku predsjednice. S njom se, kaže, sastala na poziv predsjednice uoči prikupljanja potpisa.

Vezani članci Zastava duginih boja Švicarci na referendumu podržali zakon protiv homofobije, kazne do tri godine zatvora Željka Markić (Foto: Dnevnik.hr) Željka Markić za Dnevnik Nove TV najavila novu referendumsku inicijativu: ''Mi već djelujemo u tom smjeru''

"Ja ovo tumačim kao njegovu potpunu političku pristranost radi toga što smo mi otvorili neka pitanja koja njemu smanjuju njegovu osobnu moć u političkoj stranci i u ovom trenutku izazivamo status zastupnika nacionalnih manjina na kojima stoji njegova većina tako da mislim da je pristran i da nije dobro za demokraciju kako napada građane koje bi trebao predstavljati", govori Markić.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr