Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Preporučujem ispovijed''

Saborski zastupnik tražio povredu Poslovnika zbog neobičnog razloga, zbunio i Jandrokovića: ''I što da ja sad kažem?''

Saborski zastupnik Marijan Pavliček na današnjoj je sjednici Sabora zatražio povredu poslovnika jer smatra da je predsjednik Sabora Gordan Jandroković nekoliko puta povrijedio drugu Božju zapovijed.

Suverenist Marijan Pavliček danas je u Saboru zatražio povredu Poslovnika koji je, smatra, prekršio predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Pročitajte i ovo Gabrijela Kišiček, stručnjakinja za komunikaciju Iz minute u minutu Izborna emisija Nove TV! Komunikacijska stručnjakinja: "Ovo nije bio pobjednički govor" Gordan Jandroković kontrole na granicama Jandroković: "Kada bi ovo bio kraj Schengena, onda bi to bio i kraj Europske unije"

''Jer ste u dva navrata u obraćanju saborskim zastupnicima koristili Božje ime uzalud. Kao demokršćanin znate da time griješite drugu Božju zapovijed i trebali biste ubuduće pripaziti'', rekao Pavliček je vidno zbunjenom Jandrokoviću.

''I što da ja sad na ovo kažem?'', kratko je rekao šef Sabora, na što mu je netko iz saborskih klupa dobacio: ''Ja bih preporučio ispovijed''.

''Suzdržat ću se od komentara. Kako se ono zovu, farizeji i oni drugi... Idemo dalje'', zaključio je tu temu Jandroković.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene