Saborski zastupnik Marijan Pavliček na današnjoj je sjednici Sabora zatražio povredu poslovnika jer smatra da je predsjednik Sabora Gordan Jandroković nekoliko puta povrijedio drugu Božju zapovijed.


Suverenist Marijan Pavliček danas je u Saboru zatražio povredu Poslovnika koji je, smatra, prekršio predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Vezani članci Zoran Milanović, predsjednik Republike Državni vrh oprašta se od Milana Bandića, predsjednik Milanović napisao jednu rečenicu Gordan Jandroković i Davor Dretar Drele Zaiskrilo između Jandrokovića i Dreleta: ''Imate danas 1100 zaraženih, pa vi hodajte bez maske''

''Jer ste u dva navrata u obraćanju saborskim zastupnicima koristili Božje ime uzalud. Kao demokršćanin znate da time griješite drugu Božju zapovijed i trebali biste ubuduće pripaziti'', rekao Pavliček je vidno zbunjenom Jandrokoviću.

''I što da ja sad na ovo kažem?'', kratko je rekao šef Sabora, na što mu je netko iz saborskih klupa dobacio: ''Ja bih preporučio ispovijed''.

''Suzdržat ću se od komentara. Kako se ono zovu, farizeji i oni drugi... Idemo dalje'', zaključio je tu temu Jandroković.