Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Austrijski državni tužitelj zatražio je da se bivšeg generala Vladimira Zagorca prebaci iz Hrvatske u Klagenfurt, kako bi bio ključni svjedok u slučaju Hypo, objavio je austrijski tjednik News.


Zagorec je, stoji u tekstu, ključna figura skandala Hypo i bio bi najbolji izvor informacija,koje je sve poslove Hypo imao na Balkanu, pod kojim uvjetima je banka ušla u Hrvatsku te kako se širila. Zagorčev odvjetnik Zvonimir Hodak kaže da ne postoji formalno-pravni način da njegov klijent ide u Austriju.

Vezani članci Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Slavni glumac svjedočio na suđenju serijskom ubojici koji mu je ubio blisku osobu: "Došao sam prekasno" Slika nije dostupna El Chapo je imao odnose s djevojčicama, nazivao ih svojim "vitaminima"

'Austrijsko pravosuđe mi malo previše glorificiramo. Oni jednostavno nisu naveli zbog kojeg predmeta, zbog kojeg kaznenog djela, da li je Zagorec svjedok, ili okrivljenik, oni jednostavno ništa nisu naveli. kad je to istražni sudac vidio, on je čitavu stvar stopirao i od tog nije bilo više ništa', rekao je Hodak.