Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici čine sve

Mališan (3,5) koji je pao kroz prozor u Adžijinoj u induciranoj komi, ali stabilno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak u dobi od tri i pol godine, koji je u subotu pao s trećeg kata zgrade u Ulici Božidara Adžije u Zagrebu, nalazi se u induciranoj komi, ali je stabilno.

"Dijete je za sada stabilno i još uvijek na respiratoru. Tijekom neurokirurške operacije postavili smo mu tzv. intrakranijski senzor, aparat koji mjeri tlak u lubanji. To nam je važno jer se u slučaju krvarenja eventualni hematom nema gdje širiti, pa stišće mozak. Na sreću, tlak je stabilan cijelo vrijeme", rekao je za 24sata prof. dr. Goran Roić, ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12)

Liječnici planiraju napraviti i MR mozga mališana, a o tom nalazu ovisit će i daljnje liječenje, kao i moguće buđenje iz inducirane kome.

Podsjetimo, u subotu se u Ulici Božidara Adžije u Zagrebu dogodila strašna nesreća u kojoj je s prozora stana na trećem katu zgrade u spomenutoj ulici pao mališan u dobi od tri i pol godine.

Hitno je prebačen u Klaićevu bolnicu s po život opasnim ozljedama lubanje i mozga, ali i ozljedama kralježnice i pluća. Kako je dijete palo kroz prozor, zasad nije utvrđeno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene