Strašna nesreća dogodila se u Zagrebu. Trogodišnje dijete je palo s balkona na trećem katu stambene zgrade.

Galerija


U zagrebačkoj Ulici Božidara Adžije dogodila se strašna nesreća. Trogodišnje dijete je palo s balkona, piše Jutarnji list.

Vezani članci Bager, ilustracija (Foto:Getty) Nesreća na gradilištu u Poreču: Urušio se zid i pao na bagerista, poginuo je na mjestu Pozitivan koncert, Dubioza kolektiv (Foto: PR) Pozitivan koncert odlazi u povijest uz najmoćnije izdanje i dvostruku Dubiozu Kolektiv

Dijete je palo s balkona na trećem katu stambene zgrade i teško se ozlijedilo. Palo je s trećeg kata pod zasad nerazjašnjenim okolnostima.

Dijete je Hitna pomoć prevezla u Klaićevu bolnicu. Trogodišnje dijete je na operaciji, ima po život opasne ozljede lubanje i mozga, ali i ozljede kralježnice i pluća.

"Išao sam do frizera. U Ulici Božidara Adžije vidio sam dijete kako pada, jako je udario u beton. Dijete nakon pada bilo živo, roditelji su se spustili u roku od sekunde i pozvali Hitnu koja je brzo stigla", kazao je jedan od očevidaca nesreće za 24 sata.

Nakon što mu je pružena prva pomoć na mjestu nesreće, dječak je hitno prevezen u bolnicu. "Čuo sam krikove od mame dok su silazili, a kad su sišli dolje jecali su. Otac je također bio u šoku, čitavo vrijeme se držao za glavu", kazao je čitatelj.