Strašna nesreća dogodila se u Zagrebu. Trogodišnje dijete je palo s balkona na trećem katu stambene zgrade.

Galerija


U zagrebačkoj Ulici Božidara Adžije dogodila se strašna nesreća. Trogodišnje dijete je palo s balkona, piše Jutarnji list.

Vezani članci Zbog naleta automobila na rasvjetni stup na Maksimiru obustavljen tramvajski promet (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) - 2 Automobil kod Maksimira sletio s ceste i zabio se u rasvjetni stup, jedna osoba ozlijeđena Nezgoda (Foto: Screenshot/Facebook) Kamera snimila uznemirujući trenutak u kojem je dijete ispalo iz auta

Dijete je palo s balkona na trećem katu stambene zgrade i teško se ozlijedilo. Palo je s trećeg kata pod zasad nerazjašnjenim okolnostima.

Dijete je Hitna pomoć prevezla u Klaićevu bolnicu. Trogodišnje dijete je na operaciji, ima po život opasne ozljede lubanje i mozga, ali i ozljede kralježnice i pluća.

"Išao sam do frizera. U Ulici Božidara Adžije vidio sam dijete kako pada, jako je udario u beton. Dijete nakon pada bilo živo, roditelji su se spustili u roku od sekunde i pozvali Hitnu koja je brzo stigla", kazao je jedan od očevidaca nesreće za 24 sata.

Nakon što mu je pružena prva pomoć na mjestu nesreće, dječak je hitno prevezen u bolnicu. "Čuo sam krikove od mame dok su silazili, a kad su sišli dolje jecali su. Otac je također bio u šoku, čitavo vrijeme se držao za glavu", kazao je čitatelj.