Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"ČUO SAM KRIKOVE MAJKE"

Strašna nesreća u Zagrebu: Trogodišnji dječak pao s balkona

Dijete palo s balkona 1 (Pixsell, Marko Prpić)
Dijete palo s balkona 1 (Pixsell, Marko Prpić)
Aktualno Galerija Dijete palo s balkona 1 (Pixsell, Marko Prpić) Dijete palo s balkona 1 (Pixsell, Marko Prpić) Dijete palo s balkona 2 (Pixsell, Marko Prpić) Dijete palo s balkona 2 (Pixsell, Marko Prpić) Dijete palo s balkona 3 (Pixsell, Marko Prpić) Dijete palo s balkona 3 (Pixsell, Marko Prpić) Dijete palo s balkona 4 (Pixsell, Marko Prpić) Dijete palo s balkona 4 (Pixsell, Marko Prpić) +1 Dijete palo s balkona 5 (Pixsell, Marko Prpić) Galerija 1/6 >>
Strašna nesreća dogodila se u Zagrebu. Trogodišnje dijete je palo s balkona na trećem katu stambene zgrade.

U zagrebačkoj Ulici Božidara Adžije dogodila se strašna nesreća. Trogodišnje dijete je palo s balkona, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Joško Markić Privedena jedna osoba Liječnik o stanju jednogodišnje djevojčice s opeklinama: ''Na respiratoru je, cilj je da ne trpi bolove''

Dijete je palo s balkona na trećem katu stambene zgrade i teško se ozlijedilo. Palo je s trećeg kata pod zasad nerazjašnjenim okolnostima.

Dijete je Hitna pomoć prevezla u Klaićevu bolnicu. Trogodišnje dijete je na operaciji, ima po život opasne ozljede lubanje i mozga, ali i ozljede kralježnice i pluća.

"Išao sam do frizera. U Ulici Božidara Adžije vidio sam dijete kako pada, jako je udario u beton. Dijete nakon pada bilo živo, roditelji su se spustili u roku od sekunde i pozvali Hitnu koja je brzo stigla", kazao je jedan od očevidaca nesreće za 24 sata.

Nakon što mu je pružena prva pomoć na mjestu nesreće, dječak je hitno prevezen u bolnicu. "Čuo sam krikove od mame dok su silazili, a kad su sišli dolje jecali su. Otac je također bio u šoku, čitavo vrijeme se držao za glavu", kazao je čitatelj.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene