Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unatoč kiši

Jeste li danas pozitivno razmišljali?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je dan pozitivnog mišljenja! Djeca iz vrtića 'Savica' objasnila su nam što ih veseli.

Još uvijek ne znaju što znači riječ pozitivno, ali mališani dobro znaju što ih čini sretnima. 'Kad se igramo, kad idemo na sport i kad se ne ljutimo', kazala je petoipolgodišnja Chiara. 'Kad idem kod svoje bake u Otočac', kazala je šestogodišnja Karla.

Pročitajte i ovo Gradonačelnica Slunja Mirjana Puškarić odbili potpisati kolektivni ugovor Gradonačelnica grada Slunja reagirala je na najavu štrajka u Dječjem vrtiću: "Nije realan razlog" Dijete, ilustracija mentalno zdravlje pati Psihijatri zabrinuti za mlade: Pacijenti su sve mlađi, raste agresija, a kliničke slike su sve ozbiljnije

Raspoloženim mališanima u dječjem vrtiću Savica nije teško pala ni jutarnja tjelovježba. Dodatno ih je razveselila i proslava Lukinog šestog rođendana. 'Počastili smo se i poslije toga smo se igrali i gledali crtiće', kazao je Luka.

>> Istražili smo kako igranje nasilnih igrica djeluje na ljudski mozak

Razveselili su ga i crtežima. 'Nacrtat ću svog prijatelja Luku, jer mi je najbolji prijatelj i jer se lijepo družim s njim', objasnila je Roza.

Dobro raspoloženje nije im upropastila ni kiša. 'Volim kišu i sve volim!', kazao je Bruno. Kako i ne bi, kad znaju čemu kiša služi. 'Kiša mi ne smeta, jer onda neće biti suše', kazao je Luka.

Ipak, priznaju, i sami imaju teže dane. 'Kad ja nešto složim od kocka, pa mi sestra sruši', iskren je Leon.

Za njih je svaki dan pozitivan. A iako možda ne znaju sve objasniti kao veliki, dobro znaju da su najsretniji dok su mali. 'Mali ljudi su sretniji, zato jer se mogu igrati, penjati u parku i igrati u parku sa prijateljima!', kazao je Luka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene