Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KRIZA U AGROKORU

Kuščević: "Svatko će odgovarati za svoje pogreške, odnosno primiti nagradu za svoje zasluge"

Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr)
Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Marina Dalić i Nada Murganić nisu htjele ništa komentirati već su samo ušle u zgradu, dok je Zdravko Marić na pitanje zašto još nije imenovan Vladin povjerenik za Agrokor ustvrdio kao će to biti uskoro te da će "sve biti OK".

Uoči današnje sjednice Vlade novinari su upitali ministre koji su pristizali u Banske dvore imaju li kakvih saznanja o njenoj mogućoj rekonstrukciji. Ministar Tomo Medved rekao je kako nema nikakve rekonstrukcije, "Vlada ima velike obveze i uspješno se nosi s njima, a uz otvoren odnos svih kolegica i kolega u Vladi, uvjeren sam da ćemo pronaći odgovarajući odgovor na sva pitanja".

Pročitajte i ovo Vlada RH ČEKA SE SLUŽBENA POTVRDA Nakon obrata, nova imena u Vladi: Šimpraga, Filipović i Piletić trebali bi zamijeniti Miloševića, Ćorića i Aladrovića Sandra Benčić AKTUALNO PRIJEPODNE Zaiskrilo u Saboru između Plenkovića i Grbina: ''Vi ste jedan muljator! Pa jeste li vi normalni?''

Marina Dalić i Nada Murganić nisu htjele ništa komentirati već su samo ušle u zgradu, dok je Zdravko Marić na pitanje zašto još nije imenovan Vladin povjerenik za Agrokor ustvrdio kao će to biti uskoro te da će "sve biti OK".

Lovro Kuščević bio je malo rječitiji. I on je ponovio kako će se problem s odabirom Vladina povjerenika za Agrokor uskoro riješiti, a na pitanje o odgovornosti Martine Dalić te kako će njezin rad biti ocijenjen nakon što bude postignuta nagodba s vjerovnicima kazao je: "Svatko će odgovarati za svoje pogreške, odnosno primiti nagradu za svoje zasluge", kazao je Kuščević.

Milan Kujundžić dometnuo je kako on ne bi komentirao situaciju u Agrokoru, a upitan o mogućoj rekonstrukciji kazao je kako ne bi ništa znao ni da je on u igri. Ministrica Blaženka Divjak prebacila je na odgovorne komentiranje slučaja Agrokor te dometnula da podupire prosvjed vezan uz zagrebačko sveučilište, koji bi trebao biti popodne.

Na sjednici Vlade premijer Andrej Plenković kazao je pak kako će idući tjedan predložiti novu upravu Agrokora te najavio da će povjerenik imati i zamjenika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene