Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gasilo 70 vatrogasaca

Lokalizirani požari kod Dugog Rata i Kaštela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lokalizirani su požari kod Dugog Rata i iznad Kaštel Novog te kod Trilja, izvijestilo je Vatrogasno operativno središte Divulje Državne uprave za zaštiti i spašavanje.

Požar otvorenog prostora kod Dugog Rata, predio Orij - Jesenice, u kojem je izgorjelo 35 hektara trave i niskog raslinja, dojavljen je danas u 11,05 sati a lokaliziran u 13 sati. U gašenju požara sudjelovalo je 70 vatrogasca sa 20 vozila iz dobrovoljnih vatrogasnih društava iz mjesta Dugi Rat, Omiš, Podstrana, Gate i Kučiće. Pomoć iz zraka su im pružala 2 helikoptera, 2 ‘canadaira’ i ‘air tractor’.

Pročitajte i ovo Željko Kerum Nije bilo ponuda Nitko ne želi Kerumov pašnjak: Za njega traži 70 tisuća eura Istjecanje fekalija u more - 1 Mala zemlja za veliku zarazu Užas na Braču: Hotel ispuštao fekalije u more, djeca se vratila s plaže s plikovima

>> Novi požar, gori kod Dugog Rata

Požar otvorenog prostora na području Gospe od Stomorije iznad Kaštel Novog, koji je dojavljen u 12.55 sati lokaliziran je u 13,30 sati. Izgorjelo je oko hektar trave i niskog raslinja. U gašenju su sudjelovala 34 vatrogasca sa 8 vozila iz DVD-a Kaštela, Trogir, Gomilica, Mladost i Solin. Pomoć iz zraka su im pružala 2 helikoptera i 1 ‘canadair’.

U 12,10 sati dojavljen je požar otvorenog prostora na području jugoistočno od Trilja, kod mjesta Nova sela. Požar je lokaliziran za 45 minuta. Izgorjelo je 2 ha trave i niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovalo je 35 vatrogasaca sa 8 vozila iz DVD-a Trilj, Lovreč, Zadvarje i Zagvozd. Pomoć iz zraka su im pružala 2 helikoptera. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene