Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljubomir Čučić mora na izdržavanje zatvorske kazne do 5. studenog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud je Ljubomiru Čučiću dao novi, i kako kažu, posljednji rok da se prijavi na izdržavanje jednogodišnje kazne zatvora. Rok je 5. studeni.

U zatvor u Remetinec, inače, trebao se prijaviti danas. Prema rješenju Županijskog suda u Sisku, Čučić se morao javiti u zagrebački pritvor odakle bi trebao biti upućen u neki od hrvatskih zatvora na izdržavanje jednogodišnje kazne zbog zlostavljanja bivše supruge Magali Boers.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bivši diplomat u bijegu Objavljena tjeralica za Čučićem Slika nije dostupna Bivši diplomat u bjegu Izdana tjeralica za Čučićem

>> Čučić nije kriv za nezakonito oduzimanje djeteta

>> Čučić na sudu zbog otmice kćeri

>> Slučaj Čučić: Sud nema adresu, policija istražuje

Čučić je potkraj prošlog tjedna uložio novu molbu za odgodu, no sud ju je odbio kao neosnovanu te je odredio 5. studenog kao nadnevak kad se mora javiti u zagrebački Okružni zatvor u Remetincu, doznaje se od glasnogovornice Županijskog suda u Sisku sutkinje Snježane Mrkoci.

Ako se Čučić tada ne javi u zatvor, sud će odrediti njegovo dovođenje, a ako se ne zatekne u mjestu boravka, za njim će se raspisati policijska tjeralica, objasnila je glasnogovornica suda.

Bivši hrvatski veleposlanik u Belgiji pravomoćno je u prosincu prošle godine osuđen na godinu dana zatvora zbog nasilja u obitelji, odnosno zlostavljanja bivše supruge Magali Boers.

Nakon presude Čučić je u dva navrata uspio sudski odgoditi odlazak na izdržavanje zatvorske kazne.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene