Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rade premalo

Linić: HEP i Ina krivi za pad industrijske proizvodnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar financija Slavko Linić komentirajući podatak o 80 tisuća radnika koji ne primaju plaću, poručio je da su za to odgovorni njihovi poslodavci.

Njima je poručio da se moraju pobrinuti za plaće i podsjetio da sada za to mogu posuditi novac uz niska jamstva. A za snažan pad industrijske proizvodnje Linić je prozvao konkretne krivce - prije svega HEP i Inu.

Pročitajte i ovo Ilustracija JOŠ I TO! Novi udar na džepove građana: Od 1. travnja iduće godine stižu veći računi za plin Davor Filipović u studiju Dnevnika Nove TV - 1 ZA DNEVNIK NOVE TV Filipović objasnio zašto šalje izvanrednu reviziju u HEP: ''Svakome treba vjerovati, ali nakon što se provjeri''

"Prema tome u prva tri mjeseca što vidimo da rafinerije rade premalo a uvozimo derivate to ne nedozvoljivo. HEP uz sve probleme vodoopskrbe da je ulagao u akumulacijska jezera ne bi uvozio struju nego bi je proizvodio", kaže Linić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene