Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ismijavanje sulude ideje

Leteći tepih kao rješenje za Knežev dvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi dubrovačke udruge Nazbilj predložili su leteći tepih kao rješenje za ideju natkrivanja Kneževog dvora.

Proteklih dana dubrovačku je javnost zgrozila ideja natkrivanja Kneževog dvora, jedne od najpoznatijih dubrovačkih znamenitosti, koju je izradila zagrebačka tvrtka S.E.N.D. d.o.o. za projektiranje i usluge. Ideja za to je navodno došla od jednog ljubitelja klasične glazbe jer se koncerti u tom prostoru ne mogu održavati po kišnom vremenu, a dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić ju je proslijedio konzervatorima na odlučivanje.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Članovi udruge Nazbilj, koji su poznati po svojim 'škercima' kojima ismijavaju aktualne društvene događaje dali su i svoj prijedlog  i to u vidu letećeg tepiha. Ideju su prezentirali ispred samog Kneževog dvora, a postavljena je i prigodna tabla s natpisom 'Svatko griješi, ali samo luđak ustraje u grešci'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene