Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zrakoplov kompanije Dubrovnik Airline sa 167 putnika vraćen je danas na dubrovački aerodrom Čilipe, nakon što je ustanovljeno da ima pukotinu na vjetrobranskom staklu.


Zrakoplov je jutros iza šest sati poletio za Madrid, no ubrzo se vratio u zračnu luku, nakon što je posada izvijestila o problemu.

Vezani članci Saul Canelo Alvarez Najbolji boksač svijeta uživa na našoj obali, od atraktivne se supruge ne odvaja, a uživaju u domaćim delicijama Biralište u Dubrovniku - U sudnici - 1 Iako su ublažene, epidemiološke mjere na biralištima i dalje vrijede - prisjetimo se na što trebamo obratiti pažnju

Utvrđeno je da je oštećen samo vanjski sloj stakla pa se radilo o preventivnom manevru povratka na aerodrom, kako bi staklo bilo zamijenjeno.

Vjetrobranska stakla na tom tipu aviona sastoje se od tri povezana sloja koji su grijani pa zajedno daju staklu elastičnost, pripćeno je iz Dubrovnik Airlinea.

Ta oštećenja nisu bila opasnost za zrakoplov i putnike, stoji dalje u priopćenju, jer su izrađena tako da izdrže jake udarce, primjerice ptica, a da se ne rasprsnu.