Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) dobio je informaciju da se u posljednjih nekoliko dana na području Zagreba u pojedinim naseljima (Špansko, Prečko, Malešnica) pojavila skupina ljudi koja u ime HZZO-a telefonski naziva građane nudeći im besplatno mjerenje tlaka i šećera na kućnoj adresi, te potom prodaju aparata za mjerenje tlaka i šećera.


'Ovim putem želimo upozoriti javnost da je riječ o lažnom predstavljanju, jer nitko od djelatnika HZZO-a nije nazivao stanare ni nudio bilo kakvu prodaju budući da to nije u nadležnosti HZZO-a', stoji u današnjem priopćenju. Zavod poziva građane da ne nasjedaju na spomenute pozive i ponude te da svaki pokušaj lažnog predstavljanja prijave policiji.

Vezani članci Restart koalicija u Osijeku - 1 Hajduković na predstavljanju liste poručio: "Potpuno je nevažno jeste li straight, gay, bi, ono što je jedino važno je da ste čovjek" Parlamentarni izbori 2020. Raspored predstavljanja kandidata za izbor zastupnika u Hrvatski sabor 2020. godine

U priopćenju se ističe kako se HZZO bavi pravima iz obveznog zdravstvenog osiguranja, te sa svojim osiguranicima komunicira na uobičajen način - izravno u područnim uredima, ispostavama, na šalterima i u liječničkim ordinacijama. (Hina)