Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kosor: Vladina jamstva za generale i dalje vrijede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednica Vlade Jadrana Kosor nije željela detaljnije komentirati ostavku ministra unutarnjih poslova Ivice Kirina i kako je ostavka utjecala na kredibilitet Vlade, rekavši kratko da se tome nema što dodati.

'Ministar Kirin je dao ostavku, poznate su okolnosti i tome nemam što dodati', izjavila je Kosor odgovarajući na novinarska pitanja prilikom posjeta Klinici za dječje bolesti.

Pročitajte i ovo Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja" Trajekt Jadrolinije u splitskoj luci Pismo vrhu kompanje Sindikat Jadrolinije traži ostavku predsjednika Uprave: ''Znao je da brod Oliver nije spreman''

Kad su u pitanju Vladina jamstva za obranu sa slobode generala Mladena Markača ona, prema riječima potpredsjednice Kosor, i dalje vrijede, kao i za ostalu dvojicu generala - Ivana Čermaka i Antu Gotovinu.

Kosor smatra da su nadležna ministarstva i druga tijela dobro odreagirala na informaciju o Markačevom sudjelovanju u lovu, kao i na nalog Haaškog suda o njegovu uhićenje, pri čemu je krajnji rezultat bila Krinova ostavka.

Ministar Kirin, koji je bio s Markačem u lovu, u subotu je u poruci predsjedniku Vlade Ivi Sanaderu podnio neopozivu ostavku na svoju dužnost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene